(048) 750-50-07 

(093) 147-41-41

(063)147-41-41

0
Нет товаров
 x 
Корзина пуста

Реалізаторам господарських товарів і тим, хто лише планує відкривати бізнес у сфері збуту даної продукції завжди актуальне запитання: чим торгувати і які товари мають попит у кінцевого покупця.
Переважно статистика на імовірні затребувані госптовари викладається щорічно у статтях типу "Чим торгувати у 2023 році". Наче дійсно хороша підказка для старту бізнесу або розширення асортименту. Але ж більшість із вас в пошуках не однорічного інвентаря, а такого, який буде продаватися роками без втрати актуальності.
Саме такий список з аргументованими прикладами ми підготували у даній статті. Читайте до кінця і обирайте для себе товар, який підійде для торгівлі саме вам. 
 

Госптовари, які не втрачають актуальності

 
Найкращий варіант для торгівлі - розхідний товар або той, який потребує періодичної заміни. Здебільшого це стосується засобів гігієни. Ось 5 ідей, які потрапляють в десяточку господарського інвентаря, який найчастіше купують.
 

Кухонні губки для миття посуду

 
Деякі господині використовують кухонні мочалки поки вони не втратять свій естетичний вид або поки не зітреться абразив. Проте більшість дотримуються правила регулярної заміни засобів по догляду за кухонним начинням. 
В ідеалі кухонні губки потрібно міняти через кожні 4-6 днів, оскільки на них залишаються залишки їжі і вони стають розсадником бактерій. Звісно, такої регулярної заміни ніхто не дотримується. Але раз ув два тижні губки для миття посуду більшість все-таки міняють.
Якщо порахувати що в упаковці, наприклад, 10 губок, то в середньому через 4-5 місяців господині підуть за покупкою нових. А ті, в кого велика сім'я або кухонні мочалки часто застосовуються для миття жирних сковорідок чи важко забруднених каструль, посудні губки розходяться значно швидше.
Тому це один із найбільш затребуваного кухонного інвентаря. Купити кухонні губки оптом найвигідніше напряму від виробника. Великий асортимент пропонується тут.
 

Серветки для прибирання

 
Їх виготовляють з різних матеріалів: замшеві, абразивні, мікрофібра, мікрофібра з замшею, вологопоглинаючі, целюлозні. Кожна з них має своє призначення: 
  • для миття скла і дзеркал.
  • для протирання пилу, 
  • для догляду за кухнею,
  • для чищення сильних забруднень,
  • універсальні. 
Всі види гарно продаються і швидко розходяться в експлуатації. Навіть якщо за ними регулярно і правильно доглядати, з часом вони втрачають свою первинну функціональність або естетичність і потребують заміни. 
За ціною тряпки для прибирання цілком доступні, а по функції - незамінні. Тому сучасні хазяйки не заморочуються і часто замінюють даний інвентар по догляду за домом і кухнею на новий. Купити його оптом можна тут.
 

Пакети для сміття

 
Це той інвентар, без якого не обходиться жоден дім, квартира, офіс, кабінет. Жодне велике і мале підприємство чи виробництво. Пакети для сміття є у кожного. І розходяться вони надзвичайно швидко.
Останні роки попит на них зріс ще більше, оскільки Україна також почала утилізовувати сміття і для цього застосовує сміттєві пакети відповідні за кольором:
  • Зелений - для скла
  • Сині - для паперу
  • Червоні - для металу
  • жовтий - для пластику
  • Чорні - для загальних відходів, які не підлягають перероблюванню.
Найбільш розхідні - чорні. Але далеко не всі українці дотримуються сортування відходів. Тому іноді кольорова гамма сприймається як маркетинговий хід і люди в кольорові пакети викидають сміття не за призначенням. 
Проте суть не в цьому. А в тому, що пакети для сміття - лідер на ринку серед найбільш затребуваних товарів. Купити пакети можна напряму у виробника 7 чудес, перейшовши за посиланням. Вибір пропонується широкий: від офісних і домашніх на 35 літрів, до мішків для сміття на 240 літрів
 

Харчова плівка

 
Захистити готову їжу від висихання, забезпечити продукти довший термін зберігання, загорнути на виніс з собою або, щоб покласти в морозилку/холодильник. Останні роки навіть застосовується для приготування смачних кулінарних страв. Одним словом, харчова плівка має широке застосування на кожній кухні. 
В магазинах в неї замотують хлібо-булочні виробни, сири, деякі фрукти. В закладах громадського харчування також має надзвичайно великий попит. В домашньому вжитку допомагає зберегти свіжість їжі. І це далеко не весь список застосування поліетиленової плівки для продуктів.
Для домашнього використання купують рулони на 10, 20 чи 50 м. Для магазинів і закладів харчування великі рулони на 100, 200 і більше метрів.
Розходиться вона швидко. Особливо там, де часто готують або беруть їжу, наприклад, бутерброди, на роботу.
Замовити харчову плівку можна у виробника оптом. Переходь за посиланням і обирай необхідну кількість і метраж.
 

Губки та мочалки для тіла

 
Відповідно до правил особистої гігієни кожен член сім'ї повинен мати свою губку чи мочалку для купання. Це перший момент, який свідчить, що цей інвентар має попит на ринку. Другий факт: проблема мочалок - вони часто розлазяться. І замість красивої первинної форми кулі, квітки, бантика чи косички залишається розтягнута абра-кадабра, яку доводиться самостійно зав'язувати в якусь гульку, щоб можна було продовжувати нею користуватись. Або, в кого слабкі нерви чи високі естетичні запити, викидати та іти в магазин за новою.
Третій факт: банні мочалки й губки постійно контактують з тілом. І якщо їх недостатньо промивати чи просушувати, на них накопичуються бактерії. Це може спричинити до появи висипання на шкірі чи свербіж. Губки для тіла до цього більш схильні.
Виробник 7 чудес пропонує широкий асортимент губок і мочалок для тіла: дитячі, жіночі й чоловічі. Ціни та лише для оптовиків. 
 
Це лише короткий список найбільш актуальних товарів. Якщо ви реалізовуєте господарські товари, пропонуємо детальніше ознайомитись зі всім асортиментом. 
Купити даний товар оптом можна у виробника 7 чудес. Тут пропонуються інвентар для кухні, догляду за тілом (губки ти мочалки) і ванною, товари для дому. 

Читайте також
Чи можна готувати в харчовій плівці
Алюмінієва фольга: користь чи шкода для здоров'я?
Як правильно застосовувати фольгу: поради від експертів в кулінарії