(048) 750-50-07 

(093) 147-41-41

(063)147-41-41

0
Нет товаров
 x 
Корзина пуста

Скребки для очищення посуду – це незамінні помічники для кожної господині, яка цінує чистоту та охайність свого посуду та кухонних приладів. Як часто вам доводиться засмучуватися через недостатньо вимитий посуд або деко з підтіканнями, які при частої експлуатації горять і чорніють все більше і більше. А може, настав час вимити витяжку або робочу поверхню столу і без допомоги спеціальних скребків не обійтися?

 

 

 

Ми пропонуємо два види скребків для посуду оптом:

  • Металеві – досить жорсткі та практичні засоби для очищення посуду та кухонного інвентарю від забруднень, підтікань та пригорілого жиру.
  • Пластикові. Практичні та зручні, вони забезпечують комфортне чищення посуду або будь-якої поверхні без ризику для пальців та нігтів. Допомагають делікатно очищати посуд від забруднень.

Одна з найважливіших переваг, окрім високої якості пропонованих нами виробів, – це можливість купити скребки оптом за найдоступнішою ціною.

Унікальна продукція для дому

Комфортний та зручний у роботі комбінований скребок 2 в 1 – це не просто вигідне поєднання практичності та простоти в роботі, а й наше інноваційне рішення! Ми виготовляємо унікальні скребки для різних поверхонь.

Наприклад, легке натискання може делікатно очистити поверхню кераміки або телефону. А для очищення поверхонь, які не бояться жорсткого чищення, необхідно посилити натискання. Ця продукція запатентована та виготовляється тільки нами.

Як чистити посуд чи кухонний інвентар скребками?

У процесі роботи зі скребками, необхідно використовувати спеціальні латексні рукавички, які збережуть ваші ручки та манікюр у цілісності та безпеці. Несильними круговими рухами очищайте поверхню, яку попередньо можна нанести спеціальні засоби, здатні полегшити процес чищення.

Ми – виробники продукції, і намагаємось радувати наших клієнтів високою якістю продукції, приємними та взаємовигідними умовами співпраці.

Купити ц. продукцію для дому ви можете, зателефонувавши нам за номерами телефонів, вказаними на сайті або за допомогою реєстрації особистого кабінету, який полегшить вам вибір продукції та її покупку.