Корзина пуста
Пергаментний папір і папір для випічки: в чому різниця
Багато новоспечених господинь помилково дотримуються думки, що пергамент і папір для випічки - це одне і те ж. Частка правди в цьому є. Але з умовою, якщо порівнювати, наприклад, туфлі за 3 000 грн і за 500 грн. Обидва варіанти - туфлі. Але носитись будуть по різному. Так само і з пергаментом і папером для випічки: призначення одне, але функціональність за характеристиками суттєво відрізняється.
Чим відрізняється папір для випічки від пергаменту
Головну різницю ви помітите неозброєним оком - прилипання і вандалізм над вашим кулінарним мистецтвом. І чим би ви не змащували, на 100% запобігти прилипанню не завжди вдасться.
Діло в тому, що папір для випічки спеціально пропитують силіконом. Це захищає вироби від прилипання. І як бонус - економія. Такий папір можна використовувати 2-4 рази.
Якщо випічка прилипла, то ви використали пергаментний папір.
Як обрати папір для випічки: рекомендації
- Дивіться на ціну. Здебільшого він дорожчий від пергаменту.
- Почитайте характеристики на упаковці (якщо подаються).
- Якщо є можливість, спробуйте на дотик. Папір змащений силіконом, тому буде дещо маслянистим.
- Якщо вагаєтесь, подивіться в інтернеті дану марку. В описі продукту переважно зазначено для чого він призначений і його характеристики.
Якщо ви часто експлуатуєте пергаментний папір, рекомендуємо зайти на сайт виробника 7 чудес. Тут пропонується широкий асортимент пергаменту в рулоні від 3 до 200 метрів та другий товар для кухні. Ціни лише оптові.
Читайте також
Алюмінієва фольга: користь чи шкода для здоров'я?
Алюмінієва фольга: користь чи шкода для здоров'я?