(048) 750-50-07 

(093) 147-41-41

(063)147-41-41

0
Нет товаров
 x 
Корзина пуста

В асортименті пропозицій товарів для кухні кожен споживач знайде різноманітність губок як за розмірами, так і за формою. Сучасні виробники враховують запити покупців та адаптують усі параметри своєї продукції під їх запити. Миття посуду, прибирання у ванній кімнаті або всього будинку, неможливі без використання спеціальних засобів для чищення, губок і ганчірок. Якщо товари для прибирання виконують відразу кілька завдань, то така допомога є суттєвою.

 

Важливо розуміти, що частота заміни використаних губок на нові дуже важлива. Чим довше людина користується ними, тим більше бактерій на них з'являється. На губках часто затримуються частинки їжі та в постійному контакті з вологим середовищем, з'являється сприятливе середовище для розвитку різних мікроорганізмів, включаючи шкідливі. Використовувати їх дуже не рекомендується, або тільки після відповідної санітарної обробки.

Губки для кухні: різновиди

  • За формою виробу: фігурні, прямокутні, круглі, квадратні
  • За кольором
  • За наявності абразивної поверхні та її особливостей
  • За кількістю виробів в упаковці
  • За наявності піноефекту, пористі

Губки для кухні слід підбирати виходячи зі своїх уподобань, особливостей роботи, а також того, як багато піни вони мають створювати. Завдяки різноманітності пропозицій та функціональним характеристикам виробів, можна взяти губки з абразивною поверхнею, які дозволяють начисто вимивати та вичищати застарілі плями.

Що ще може стати в нагоді в процесі прибирання? Практичні латексні рукавички, зручні та функціональні серветки з мікрофібри або ганчірки для миття підлоги. А якщо посуд вже не блищить і на ньому помітні підтікання жиру або їжі, що пригоріла, позбуватися цього можна за допомогою спеціальних скребків. Причому, залежно від виду покриття посуду, можна підібрати спеціальне покриття наших губок або скребків.

Де придбати губки для кухні

Вся описана вище продукція є у наявності на виробництві нашого підприємства. Ми виготовляємо високоякісні господарські товари для дому, дешево продаємо їх, і можемо забезпечити доставку нашої продукції як по території України, так і за кордон. Ми пропонуємо в реалізацію продукцію великим та дрібним оптом, з індивідуальним підходом та можливістю підбору оптимальних продуктів під конкретний бізнес